יום רביעי, 3 באוגוסט 2011

קרטיב אבטיח טעים! עשה זאת בעצמך




במסגרת קייטנת "אמא" המופעלת פה בבית הכנו ארטיקים טעימים מאבטיח. (מתוודה על בורות- מה ההבדל בין ארטיק לקרטיב?? אין לי מושג, אחד זה המצופה ואחד הקרח, אבל מי הוא מי, זאת השאלה.....) בקיצור, בעלי היקר תרם למאמץ המלחמתי אבטיח ענק במשקל ארבע עשרה קילו בלבד (!)- זה מה שקורה כשיש מבצע ברמי לוי, כשזה נוגע לפירות בעלי לא יכול לעמוד בפיתוי....
ובדיוק הופיע בגיליון האחרון של  modes et travaux  מתכון לקרחוני אבטיח ואימצנו בחום! זה טעים ומקרר וכיף להכין עם הילדים ולא, לא צריך מכונת גלידה.

אז איך מכינים?


חותכים פרוסה עבה של אבטיח (בערך חצי ק"ג) לחתיכות קטנות. מרסקים בבלנדר (של המילק שייק) או בבלנדר סטיק (ההוא של המרק) יחד עם מיץ מלימון אחד וארבע כפות סוכר עד לקבלת מחית סמיכה. שופכים לכוסות קטנות ומוסיפים מקל עץ, מקפיאים ונהנים! (אפשר גם בכלי הייעודי לארטיקים ביתיים)



ככה המחית אמורה להיראות אחרי ריסוק:



וככה נראים שני ילדים שנהנים מפרי עמלם....











2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

Incredible! This blog looks just like my old one!
It's on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

Here is my blog post; Bench Craft Company advertising techniques definitions

אנונימי אמר/ה...

What's up, just wanted to mention, I enjoyed this blog post. It was funny. Keep on posting!

Also visit my homepage ... countrywide refi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails