יום חמישי, 11 בדצמבר 2014

מבחן הסופגניה של שמרית

חזרתי הביתה מיום עמוס ומה חיכה לי בבית? 
מארז מהמם קשור בסרט ובתוכו תבנית שקעים של ארקוסטיל מסדרת מיקי שמו, משפר אפיה ושמרים של שמרית, ומילויים שווים לסופגניות. לי נותר רק להכין, לאכול ולדווח....



נרתמנו מיד למשימה וניסינו קודם את האפויות, הילדים התלהבו מאד, ואני התלהבתי מהתבנית המעולה.

לנו, המבוגרים היה חסר הטעם המטוגן, ומיד הכנתי עוד נאגלה, הפעם בשיטה המסורתית.
האמת שאף פעם לפני זה לא השתמשתי במשפר אפיה- ותכלס, זה מה שנותן לסופגנייה את המרקם כמו בקונדיטוריה, אוורירי ואחיד.












אנחנו כבר מוכנים לחנוכה, ואתם??




אין תגובות:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails